NAČINI PLAČILA

PLAČILO PO PREDRAČUNU

Z nakazilom na račun podjetja Računalniška točka d.o.o. po ponudbi, ki jo prejmete na svoj elektronski naslov. Po prejemu plačila po ponudbi gre naročilo naprej v proces obedelave. Pri tem načinu plačila se lahko process dostave podaljša za 1–2 delovna dneva oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetja Računalniška točka d.o.o.. Veljavnost ponudbe je 3 dni.

VISA/MASTERCARD PLAČILO PREKO SPLETA

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika. Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico (MasterCard in Visa). V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov, ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo.Katere podatke boste morali vnesti?

  • Ime in priimek imetnika kartice
  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani)
  • Veljavnost (mesec in leto)

Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

PAYPAL

PayPal sistem plačevanje je varen in razširjen sistem plačevanja storitev preko interneta. S PayPal-om lahko storitve plačujejo tako posamezniki kakor tudi podjetja. PayPal sistem vam omogoča dve izbiri plačevanje in sicer s PayPal računom ali s kreditno kartico.

V kolikor še nimate PayPal računa, si le tega pridobite tako, da se registrirate v sistem na www.paypal.com in si ustvarite svoj uporabniški račun, za katerega se uporablja e-poštni naslov. Uporabniški račun je potrebno verificirati s kreditno ali debetno kartico (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron, debetna kartica je primerna, če je na njej Mastercard ali Visa logotip). Paypal omogoča registracijo tudi brez kreditne kartice. Sredstva si na svoj račun lahko nakažete preko UPN obrazca. Dodatne informacije si lahko pridobite na njihovi uradni spletni strani www.paypal.com.

Plačevanje s PayPal računom ali kreditnimi karticami preko PayPal sistema

Pri plačilu s PayPal računom ali kreditnimi karticami (Visa, American Express, Mastercard, VisaElectron) poteka plačilo preko ponudnika www.paypal.com, ki velja za varni, hitri in anonimni sistem online e-plačevanja s kreditnimi karticami v realnem času ob takojšni on-line avtorizaciji. Pri izbiri plačila preko PayPal sistema vas bo sistem preusmeril na varno stran PayPal sistema plačevanja s kreditnimi karticami. Izpolnili boste plačilni obrazec ter po zaključku procesa preverite vse navedene podatke in potrdite plačilo. Po vaši potrditvi vas sistem vrne na našo spletno stran.

Pri plačilu s Paypal-om obračunamo provizijo v višini 3%.

OBROČNO PLAČILO LEANPAY

Leanpay je storitev, ki uporabniku omogoča financiranje plačila blaga ali storitev pri nakupu v Digitalnici z nudenjem namenskih potrošniških kreditov (»plačilo na obroke«).

Uporabnik lahko koristi storitev Leanpay za plačevanje blaga ali storitev, pri čemer z Leanpay sklene Kreditno pogodbo, v skladu s katero Leanpay odobri in zagotovi posojilo uporabniku, ter izvede črpanje posojila na način, da Pogodbeniku v celoti poravna znesek plačila za blago ali storitev, naročeno v Digitalnici. Obenem se uporabnik/kreditojemalec z uporabo storitev Leanpay in sklenitvijo Kreditne pogodbe zaveže družbi Leanpay nadomestiti predmetni znesek posojila v izbranem številu obrokov ter plačati za storitev Leanpay v skladu z vsakokratnim veljavnim cenikom storitev.

Pogoji so navedeni na spletni strani Leanpay.

Leanpay storitve lahko uporabljajo le polnoletni državljani/ke Republike Slovenije. Kreditno pogodbo lahko sklene le neomejeno poslovno sposobna fizična oseba, ki je dopolnila 18 let starosti, in ima v Republiki Sloveniji stalno prebivališče ter izkaže kreditno sposobnost skladno z ZPotK- 2 in splošnimi pogoji Leanpay.

Za uporabo storitev Leanpay uporabnik nujno potrebuje dostop do mobilnega telefona v izključni uporabi, na katerega z namenom verifikacije prejme vsakokratno Enkratno geslo ter druga važna obvestila za pravilno uporabo storitve Leanpay. Posledično je bistvenega pomena, da so podatki o pripadajoči mobilni številki pravilni, ter da Leanpay nemudoma ažurno obveščate o morebitnih spremembah teh podatkov. Uporabnik/Kreditojemalec je v celoti odgovoren za to, da mobilni telefon v povezavi s storitvijo Leanpay uporablja varno in da dostopa do njega ne dovoli drugim osebam. V primeru posredovanja napačne številke, opustitve dolžnosti skrbi za varnost oziroma opustitve dolžnosti obveščanja ne moremo prevzeti nobenih negativnih posledic uporabe ali zlorabe storitve Leanpay.

Leanpay ima prosto presojo pri odobritvi storitve Leanpay in si pridržuje pravico, da zahtevo uporabnika za odobritev storitve zavrne brez obrazložitve.

Podjetje Računalniška točka d.o.o. je zgolj kreditni posrednik in ne odgovarja za ravnanja kreditodajalca v postopku preverjanja kreditne sposobnosti in odobravanja kredita.

 

DOSTAVA

V Digitalnici stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga (2-3 dni). V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Dostava po pošti

Dostavo po pošti izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. V času praznikov in med vikendi se rok dostave za čas dela prostih dni podaljša. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije.

Cena dostave je enaka za vsako posamezno naročilo in znaša 4,5 €.

Osebni prevzem

Izdelke, kupljene v spletni trgovini Digitalnica, lahko prevzamete tudi osebno v trgovini Digitalnica v času odprtja trgovine. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte.